За нас

Фирма Димекс 11 ООД е създадена 2011 год. Предмет на дейност на фирмата е производството на каучукови смеси и гумени технически изделия. Фирмата развива търговска дейност в страната и чужбина. "Димекс 11" ООД произвежда и предлага: широка гама от гумени, гумено-текстилни и гумено-метални изделия.

Различни видове каучукови смеси и технически каучукови изделия: плътни колела - бандажи, гумени пръстени, фланци, втулки, изделия по чертежи или мостри от клиента, уплътнителни пръстени за пластмасови тръби и шахти за обратни води и мн.др. Каучукови профили - плътни и порести, с проста и сложна конфигурация. Друго направление на дейността е търговията със суровини и материали за каучуковата промишленост.

Във фирмата се извършва и друго производство, базирано на стъклени влакна и смоли. Строят се ветроходни яхти от среден клас: 9- и 12-метрови с цел продажба. Правят се и малки рибарски лодки. Произвеждат се и различни стъкломатови цистерни (от 1 до 30-40 куб. М.), Предназначени за локални минипречиствателни станции. Намират приложение най-вече за строителни обекти, където липсва инфраструктура (канализация) - най-често при изграждането на вилни селища по Черноморието.

Някои от нашите продукти